Alcalina Bio pH 8.8

A természet ajándéka
Eredendően lúgos, 100%-ig természetes

A Földön minden élet alapvető eleme a víz. A hosszantartó minőségi élet alapvető feltétele, a kiváló minőségű természetes lúgos víz fogyasztása.

A víz amit minden nap iszom, vajon lehet BIO?

A válasz igen, lehet az ivóvize is tiszta és érintetlen, mint a BIO élelmiszerek. Azoknak pedig, akik gondosan odafigyelnek arra hogy mit esznek, nagy élvezetet fog nyújtani egy kiváló minőségű víz fogyasztása. Az Alcalina amellett hogy teljesen természetes, még lúgos is, sőt laza molekula szerkezetének köszönhetően még rendkívül lágy is. Könnyen, gyorsan felszívódik, tisztít és méregtelenít, ráadásul mentes mindenféle mesterséges adalékanyagtól és gépi eljárástól. Az Alcalina a természet érintetlen ajándéka Önnek és családjának.

Alcalinával az egészséges emésztésért

Szabaduljon meg az emésztési vagy tápanyag felszívódási gondoktól természetes módon. Az Alcalina segít megtisztítani az emésztő szervrendszert a nehezen felszívódó, káros lerakódásoktól. Kíméletesen mégis hatékonyan oldja fel a gyomorban és a bélben letapadt élelmiszer maradványokat. Így a már megtisztult és újra egészségesen működő emésztő rendszerünk sokkal hatékonyabban tudja felvenni a fontos ásványokat és vitaminokat. Önnek nem kell mást tennie mint rendszeresen fogyasztania az Alcalina lúgos vizet, ezzel támogatva a zökkenő mentes emésztést.

Miért igyunk természetes lúgos vizet?

Az Alcalina eredendően lúgos, tiszta és lágy víz. Eredendően lúgos, vagyis nem gépekkel és nem is kémiai adalékanyagokkal lúgosítjuk! Az Alcalina vizet a természet tette lúgossá. A probléma a mesterségesen lúgosított vizekkel ugyan az, mint az üdítőkkel is, hogy nem tudjuk milyen vizből készült. Könnyen lehet hogy valaki fogja a csapvizet vagy a kertje végében lévő kutat, kicsit megtisztítja, ionizációs, vagy más kémiai eljárásokkal lúgosítja és eladja mint forradalmi találmányt. Ezzel ellentétben az Alcalina vizet mi úgy adjuk át Önnek, ahogy azt a természet megalkotta. Eredendően lúgosan, tisztán és éritetlenül.

Köszönjük hogy az Alcalina természetes lúgos vizet választotta!

Az elsavasodás veszélyei, avagy a sav-bázis egyensúly lényege

A legtöbb étel és ital amit magunkhoz veszünk erősen savasítanak. Emellett a folyamatos stressz, a szennyezett levegő és a mozgásszegény életmód is mind tovább savasítják a szervezetet. Sokan azt vallják, hogy ez így van rendjén és a szervezetünk tökéletesen tudja ezt a megnövekedett savszintet kezelni. Ám a valóság azt mutatja hogy jó ha valaki megéri a 60 éves kort. Nagyon komoly betegségektől szenvedünk, mikor még életünk teljében kéne legyünk. Márpedig a kutatások kimutatták és a tudósok is bebizonyították, hogy a túlzott elsavasodás a felelős, betegségeink több mint 90%-áért.

Tudomásul kell vegyük, hogy felelősek vagyunk egészségünkért. Komolyan oda kell figyeljünk arra hogy mit eszünk és arra is hogy mit iszunk. A hosszú és egészséges élet feltétele a megfelelő sav-bázis egyensúly megtartása. Az Alcalina lúgos víz semlegesíti savas lerakódásokat, és támogatja a szervezet ideális sav-bázis egyensúlyát!

ctgctg2