Alcalina Family pH 8.8 – A család vize

Eredendően lúgos ivóvíz – Az egész család egészségéért

A család egysége és egészsége mindennél fontosabb. Alcalina víz fogyasztásával tesz egy lépést a hosszantartó, egészséges élet felé. Tartsa egyben a családot Alcalina vizzel.

Az Alcalina a család kedvenc vize

Az egész család imádni fogja, a gyermekektől, apán és anyán át, a nagyszülőkig.  Bizonyára észrevette, hogy a kicsik még sokkal ösztönösebben ítélik meg, mi az ami igazán jó nekik. Kóstoltassa meg gyermekével az Alcalina vizet és láthatni fogja őszinte rajongását a kristálytiszta, lágy víz iránt. Ugyanígy az idősebbeknek is felcsillan a szemük mikor megkóstolják, mert a régi idők még érintetlen vizére emlékezteti őket. Bízunk benne, hogy Önnek is hamar a kedvence lesz az Alcalina.

Az elsavasodás valós fenyegetés

Mindannyian különbözőek vagyunk, ám a betegségeink alapja mégis ugyan az… Kutatások kimutatták, hogy a betegségeink 90%-a az elsavasodás következménye. Az Alcalina lúgos víz fogyasztásával megóvhatja családját, a túlzott elsavasodástól és az abból fakadó betegségektől. Mindennapos fogyasztásával kellőképpen megerősítheti a család ellenálló képességét, a betegségekkel szemben.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Tartsuk egyben a családot

Szabadítsa meg Önmagát, szüleit vagy nagyszüleit az évek alatt felgyülemlett káros anyagoktól. Az Alcalina lúgos víz méregtelenítő, tisztító hatása a hosszú és egészséges élet alapja lehet. A nehéz emészthető ételek, a gyors kaják, pékáruk, üdítők, édességek letapadhatnak a belekben lassítva a normális emésztést és gátolva a tápanyagok felszívódását. Ezen felül sok olyan emészthetetlen anyag is kerül a szervezetbe amivel a testünk nem tud mit kezdeni. Ezeket a savas anyagokat sajnos a test elraktározza, úgynezezett méregraktárakat hozva létre. Azonban a rendszeres méregtelenítés Alcalina lúgos vízzel természetes megoldás a szervezet tehermentesítése és hosszútávú védelme érdekében.

Alcalina mosolyok

Nincs számunkra nagyobb öröm, mint amikor láthatjuk hogy termékünkkel hozzájárultunk Ön és családja egészségéhez. A mi álmunk az, hogy az Alcalina vizet fogyasztók világából száműzzük a betegségeket. Szeretnénk minél több vidám és mosolygós családot látni.

[gravityform id=”5″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

ctg3