Az Alcalina-ról

„Hogy megszabadulhass attól, ami egészségtelen, rá kell jönnöd mi az, ami egészséges. Ez válik majd előnyödre ebben a világban.”

Buddha

Az Alcalina víz története

Az Alcalina eredendően lúgos víz a természet egy különleges ajándéka, amit érintetlenül juttatunk el Önökhöz. A víz Romániában a Kárpátok keleti vonulatán, Sascut (Szász kút) településen, a Moldva Gyöngye lelőhelyről ered. Az itteni források vizeinek kedvező hatásait már a Rómaiak felfedezték. Majd a Magyar és Erdélyi uralkodók is előszeretettel fogyasztották, különösen kedvező jótékony tulajdonságai miatt.

Az Alcalina ízvilága

Az Alcalina 210 méter mélységből eredő természetesen lúgos artézi víz. Kóstolásakor rögtön érezhető a víz könnyed, selymes lágysága. Ezt az egyedi hatást a sajátos molekula szerkezet miatt élvezhetjük. A víz tisztaságát az alacsony ásványi anyag tartalom, teszi még élvezetesebbé. Miközben kényelmesen elmerülünk a természet eme gyöngyszemének élvezetében, finoman támogatjuk szervezetünk ideális működését a 8,8 -as pH szint nyújtotta lúgosító hatások miatt.

Az Alcalina víz titka

Az Alcalina lúgos víz egyedülálló ásványi anyag, és molekula összetétellel rendelkezik. Azáltal, hogy a nehéz ásványi anyagoktól szinte mentes, és a szerkezetét rövid, 4-6 db-os klaszterek (molekulaláncok) alkotják, sokkal gyorsabban tud felszívódni mint a normál ásványvizek. Apró szemcse szerkezetének köszönhetően a felszívódása kíméletesebb mégis gyorsabb. Természetes lúgosságából adódó méregtelenítő és tisztító hatása pedig erőteljesebben fejti ki hatását. Finom lágysága nem terheli meg sem a veséket, sem a gyomrot. Folyamatos fogyasztása számos előnnyel jár az egész szervezet számára.

A természet tiszta ajándéka

Az Alcalina vizet természetes lúgosságából eredően semmilyen mesterséges eljárás nem érte. Így a fogyasztója biztos lehet abban, hogy hozzáadott anyagok nélkül, természetes formájában juthat hozzá a termékhez. Ellentétben más mesterséges lúgosvizekkel az Alcalina nem gépi eljárással lett lúgosítva. A víz természetes formájában iható. Nem kell sem elvennünk sem hozzáadnunk anyagokat hogy emberi fogyasztásra alkalmas legyen. Az Alcalina víz 100%-ig természetes!

Az Alcalina víz fogyasztása

kiegészítő kezeléseként. Valamint savtúltengés, reflux okozta kellemetlen hatások, vagy hasfájás, felfújódás, esetleges vizelési, székelési nehézségek, enyhítésére. Fogyókúrához ideálisan illeszthető, méregtelenítő, és salaktalanító hatásai miatt. Az Alcalina lúgos víz kiváló választás sportoláshoz, kiránduláshoz, vagy akár szórakozáshoz is. Méregtelenítő, vízhajtó és béltisztító hatását már az első üveg után érezheti. Folyamatos fogyasztása segít visszaállítani a test ideális sav-bázis egyensúlyát, és nagyban hozzájárul az egészség hosszú távú megőrzéséhez.

Köszönjük hogy az Alcalina lúgos vizet választotta!

lúgosít, méregtelenít, hidratál

az egész család egészségéért

a természet ajándéka

A vizek tisztasága létfontosságú a bolygó és minden rajta élő lény számára.

A víz jelképezi az életenergia áramlását. Földünk nagy részét víz borítja. Az élet alapvető eleme a víz. Az ember, az állatok és a növények legfőbb alkotója is a víz. A tengerek és óceánok vize eredendően lúgos. Az élőlények víz háztartása is eredendően lúgos. És az ember szervezetének egészséges működéséhez is eredendően lúgos vízre van szüksége. Az Alcalina, eredendően lúgos víz.