Fogyassza egészséggel minden nap

Az Alcalina eredendően lúgos víz 3 féle kiszerelésben is elérhető, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Törekszünk rá hogy Ön ne a palackot és a csomagolást vegye meg hanem a vizet. Ezért az Alcalina víz kiszerelését úgy alakítottuk ki hogy a lehető legtöbbet adhassuk Önnek a természetből. A 0,5 helyett 1 liter, a szokványos 1,5 helyett 2 liter, a ballonos 5 helyett pedig 6,2 liter Alcalina vizet adunk.

CARDIO – ideális kiszerelés sportoláshoz

A legkissebb az 1 literes Alcalina, kiváló sportoláshoz, kiránduláshoz, strandoláshoz, baráti összejövetelekhez, szórakozáshoz. Ez a kiszerelés mindig ott lehet a kocsiban, elfér a táskában, könnyen vihető kézben és ideális méretű a gyerekeknek is.

BIO – az optimális napi mennyiség

Az Alcalina lúgos víz 6,2 literes kiszerelésével pénzt takarítunk meg Önnek. Nemcsak gazdaságos de környezetbarátabb megoldás is mint a sok kis flakon. Ideális otthoni vagy munkahelyi felhasználásra is, ahol többen fogyaszthatják egyszerre. A 6,2 literes ballonból akár könnyen után is töltheti a kisebb 1 vagy 2 literes Alcalina üvegeket.

FAMILY – gazdaságos kiszerelés az egész családnak

Az Alcalina víznél a 2 literes a közepes méret. Ez az a mennyiség, amit egy felnőtt embernek minden nap ajánlott elfogyasztania az egészséges működéshez. A 2 literes Alcalina ideális társunk a munkában, egy családi kiránduláshoz, hosszabb utakra, nyaraláskor és otthoni fogyasztásra is. Behűtve a kedvenc frissítő itala lehet a nagy nyári melegben.

Ajánlott havi adag

Túlélő csomag